Corona

Måste säga ngt ang all hysteri om Corona! Man får tycka vad man vill om det är överdrivet eller inte! Men det enda jag ser på fb nu är massa trams o man förlöjligar det! Ni som gör det kanske är unga o friska o händer inte så mkt om ni blir drabbade!  Ni kanske inte har barn i riskzon, dåligt immunförsvar osv!men tänk på dom som har det... o  Tänk på dom som går genom cellgiftsbehandlingar för cancer o har INGET immunförsvar o skulle drabbas hårt o kanske tom inte klara sig!  Skulle ni fortf skämta om det om ert barn ligger i respirator o kanske inte klarar sig!? 
Har själv ett barn som är i riskgrupp då han har astma! Ingen svår astma men ändå! Har en pappa med MS o dåligt immunförsvar, har en släkting som har cancer o absolut inget immunförsvar! Jobbar med personer som har dåligt immunförsvar o där ngn av dom skulle det bli väldigt illa för! 
Så tänk efter när ni hånar dom som är försiktiga o dom som bunkrar för dom kanske är rädda som många andra dom är i risk, dom kanske inte vågar vara ute i samhället där Corona exploderar o vill ha mat mm hemma! Ni vet inte bakgrunden! Förstår inte hur man kan tycka det är konstigt!!!?? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0