10 v kvar:)




Lillebrors säng:)) 



V29

Gått in i v 29 nu!:) och bara växer o växer!! 
Lillebror är det fullt ös på dygnet runt!!:) 










Koll på lillebror!

Varit på speciallistmödravården idag för koll av lillebror!:) allt var bra! Tog ctg, blodtryck, urinprov och ultraljud! 
Han va såååå livlig så dom hade svårt att se:)) 
Blir nog en busunge!:)) 




Fredag:))






V 28








Trött!

Börjar bli lite jobbigt att jobba full tid känner jag! Så ont i magen hela tiden! Ska till min barnmorska imorgon o sen specialist mödravården på mån så får vi se vad det är som händer! 
Men det e väl bara att bita ihop! Har hus o trädgård att sköta o Hugo o allt med skolan! Iron e rastlös! Peter aktiverade han lite förra v o han behöver lite mer! Har svårt att gå då jag får ont i magen så får blir lite uppletande o sånt! 
Ledig i helgen o blir lite kuligheter;)
Är i v 28 nu och blir bara större!:) 



Nya tag!

Nu har jag suttit en timme hos världens bästa P... Helt otroligt hur en människa kan få en att ändra tankesätt o lyfta en så! 
Bort med allt negativt o in med positivt! Ska bara fokusera på att må bra och njuta av mina fina pågar! 
Bort med alla människor som försöker trycka ner mig! Man e sååå liten när man vill ngn annan så illa och jag är bättre än så! 
Va kanske dumt elr omoget av mig att skriva ut allt här men är en person som vill ha rättvisa o blir sååå frustrerad när ngn ljuger!  Men måste inse att alla är inte kapabla till att förstå vad som är rätt och fel! 
Så jag går vidare och stänger av det/dom negativa! 
Ska glädjas åt alla underbara människor jag har som stöttar mig! Ett sms, en tanke, en blomma, en lunch, en som lyssnar, tom lite uppvaktad;) ni betyder så mkt för mig! 
Snart kommer lillebror och jag o Hugo längtar med spänning! Lillebychan som Hugo säger kommer få världens bästa storebror:)💗 
Solen skiner, jag är frisk och allting kommer bli bra!!! 

!!



Till er som läser;

Ni som läser! Jag lägger inte ut detta för att få sympati elr ngt utan för att jag blir nervärderad o vill berätta sanningen!  Jag vill inte ha onödiga elr dumma kommentarer i respekt mot folk här som det redan är jobbigt för! 
Men måste bara få säga mitt! 

RSS 2.0